Суші – традиційна японська закуска, відома в усьому світі. Для її приготування використовують рис і різноманітну начинку (морепродукти, риба, омлет, м’ясо, овочі, м’який сир тощо).
У київському ресторані можна купити сашимі за низькою ціною evrasia.in.ua і насолодитися апетитною стравою японської кухні. Гарантується якість і свіжість. Для подачі незамінні інгредієнти – соус, паста васабі, маринований імбир.
Які соуси подають до суші?
До суші та ролів подають не тільки класичний соєвий соус, а й інші, і з ними слід ознайомитися детальніше.
- Соєвий соус
Це найпоширеніший соус не тільки для подачі суші, а й у принципі в японській кухні. Слід використовувати якісний продукт, а додавання рисового оцту додає йому пікантності та оригінального присмаку.
Порада: можна додати трохи кунжутної олії для аромату.
- Васабі
Васабі – це гостра паста з японського хрону. Можна розвести її водою до бажаної консистенції.
Порада: не варто додавати занадто багато васабі, він може бути дуже гострим.
- Маринований імбир
Очищає рецептори, щоб відчути новий смак суші. Імбир можна купити вже готовим, а можна замаринувати самостійно.
Для маринування імбиру знадобиться:
- 100 г свіжого імбиру;
- 200 мл рисового оцту;
- 100 г цукру;
- 50 мл води;
- Соус теріякі.
Це солодкий і солоний соус, який використовується для маринування риби та м’яса. Для приготування знадобиться соєвий соус – 100 мл, мірин – 50 мл, цукор – 50 г, часник – 2 зубчики та імбир – 1 ч. л.
- Соус унагі
Це солодкий і густий соус, який використовується для приготування ролів з вугром. Його готують зі 100 мл соєвого соусу, 50 мл мірину, 50 г цукру, 1 ст. л. кунжутної олії та 1 ч. л. крохмалю.
Секрети: Необхідно використовувати тільки якісні та свіжі інгредієнти, не боятися експериментувати і додавати різні спеції. Соуси подають у маленьких піалах.
Замовити суші за доступною ціною можна за посиланням https://evrasia.in.ua/ru/dostavka/zakazat-sushi-kiyev, де вони представлені в асортименті. На вибір пропонують класичні, гострі, запечені, сирні, вегетаріанські тощо.
Особливості суші
Свіжість продуктів – це основа смаку суші. Використовується риба, морепродукти, овочі та рис тільки найвищої якості.
Простий, але вишуканий смак – суші не перевантажені спеціями та соусами. Смак кожного інгредієнта має бути добре помітний.
Краса подачі – це не тільки їжа, а й витвір мистецтва. Вони гарно сервіруються на тарілках, прикрашаються зеленню та овочами.
Різноманітність – існує безліч видів на будь-який смак: нігірі, макі, гункан, темакі тощо. Вони мають неповторний смак.
Здорова їжа – низькокалорійна і корисна закуска, вона багата на вітаміни, мінерали та Omega-3.
Культурне значення – невід’ємна частина японської культури. Вони відображають філософію простоти, краси та гармонії.
Популярність у всьому світі – це одне з найвідоміших у світі. Їх можна знайти практично в будь-якому куточку земної кулі.